طرز تهیه استیک سالیسبری - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه استیک سالیسبری

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه استیک بسیار خوشمزه‌ای را آماده کرده‌ایم که مربوط به خاورمیانه است و دستور پختی بسیار ساده و راحت دارد .

این غذا را برای وعده نهار آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم استیک سالیسبری

  • ۴۵۰ گرم گوشت راسته گوسفند
  • نصف فنجان خرده نان
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری شیر
  • ۳۰ گرم مخلوط سوپ پیاز
  • یک قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • دو فنجان قارچ تازه ، خرد شده
  • یک پیاز شیرین ، قطعه قطعه شده
  • سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یک و نیم فنجان گوشت گاو
  • یک فنجان آب
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه استیک سالیسبری

گوشت گوسفند ، خرده نان ، تخم مرغ ، شیر ، مخلوط سوپ پیاز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوندسپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کره اضافه می‌کنیم و ۳ تا ۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا کره ذوب و داغ شود.سپس قارچ را در روغن تفت می‌دهیم و پیاز را اضافه کرده و ۷ دقیقه تفت می‌دهیم حال آرد و پیاز خشک را اضافه کرده و یک دقیقه به هم می‌زنیم تا مواد یکپارچه شوندپس از آن گوشت گاو و آب را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و گوشت گاو نرم شود که حدود ۵ دقیقه زمان می‌خواهد.حال مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم تا گوشت‌ها کلملا پخته شوند.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.