طرز تهیه استیک سالیسبری
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه استیک بسیار خوشمزهای را آماده کردهایم که مربوط به خاورمیانه است و دستور پختی بسیار ساده و راحت دارد .
این غذا را برای وعده نهار آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم استیک سالیسبری
- ۴۵۰ گرم گوشت راسته گوسفند
- نصف فنجان خرده نان
- یک عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذا خوری شیر
- ۳۰ گرم مخلوط سوپ پیاز
- یک قاشق چای خوری سس Worcestershire
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- سه قاشق غذاخوری کره
- دو فنجان قارچ تازه ، خرد شده
- یک پیاز شیرین ، قطعه قطعه شده
- سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- یک و نیم فنجان گوشت گاو
- یک فنجان آب
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه استیک سالیسبری
گوشت گوسفند ، خرده نان ، تخم مرغ ، شیر ، مخلوط سوپ پیاز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا یک دست شوندسپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کره اضافه میکنیم و ۳ تا ۵ دقیقه اجازه میدهیم تا کره ذوب و داغ شود.سپس قارچ را در روغن تفت میدهیم و پیاز را اضافه کرده و ۷ دقیقه تفت میدهیم حال آرد و پیاز خشک را اضافه کرده و یک دقیقه به هم میزنیم تا مواد یکپارچه شوندپس از آن گوشت گاو و آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و گوشت گاو نرم شود که حدود ۵ دقیقه زمان میخواهد.حال مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۷۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا گوشتها کلملا پخته شوند.