آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه مرغ بلوطی

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک خوراک بسیار خوشمزه تهیه کرده ایم و پیشنهاد می‌کنیم این غذای بسیار خوشمزه را آماد کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم مرغ بلوطی

  • دو قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • دو سوم فنجان سوپ مرغ
  • سه قاشق غذاخوری سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری سس فلفل
  • دو قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • ۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ
  • یک عدد فلفل سبز ، خرد شده
  • ۲۴۰ گرم شاه بلوط
  • دو سوم فنجان بادام هندی

طرز تهیه مرغ بلوطی

ابتدا آرد ذرت را در سوپ مرغ حل می‌کنیم و سپس سس سویا ، زنجبیل و سس فلفل را درونش اضافه می‌کنیم .

در یک ماهیتابه نصف روغن را ریخته و مرغ را به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش صورتی شود.

سپس باقی مانده روغن را درون ماهی تابه ریخته و پیاز ، فلفل سبز و شاه بلوط را ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا نرم شود.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *