طرز تهیه سالاد باغ پاستا
یک سالاد جدید را در مجله آشپزی عطارباشی تجربه کنید.
این سالاد بسیار زیبا و خوشمزه دارای دستور پخت بسیار سادهای دارد.
مواد لازم سالاد باغ پاستا
- یه بسته ۵۰۰ گرمی ماکارونی پیچی رنگی
- نصف فنجان هویج نازک
- دو ساقه کرفس، خرد شده
- نصف فنجان خرد شده فلفل سبز
- نصف فنجان خیار ، پوست کنده و نازک
- دو گوجه فرنگی بزرگ ، تکه
- یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
- یک بطری سس سالاد
- نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه سالاد باغ پاستا
یک قابلمه بزرگ پر از آب را بر روی گاز قرار میدهیم تا بجوش آید سپس پاستا را اضافه کرده و ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا حرارت ببیند و سپس آب کش میکنیم.
هویج خرد شده ، کرفس ، خیار ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی و پیاز را با هم مخلوط کرده و درون یک کاسه بزرگ میریزیم.
سپس پاستا را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس پنیر پارمیسان و سس را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.