آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد اسفناج با لیمو و نعناع

سالاد اسفناج با لیمو و نعناع از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که سایت عطارباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
تهیه ی این سالاد تازه و خوشمزه، کمی ساده است، چون در واقع انتظار نداریم که درست کردن سالاد ما را به دردسر بیاندازد. به جای استفاده از آبلیمو، از تکه های فیله شده ی لیمو استفاده می کنیم.

مواد موردنیاز سالاد اسفناج

لیمو: ۱ عدد
برگ نعناع: ۱/۳ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
اسفناج: ۲۳۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد اسفناج با لیمو و نعناع:

۱- لیمو را فیله کرده و آن را خرد کنید.
۲- برگ های نعناع را ریز خرد کنید.
۳- برگ های بزرگ اسفناج را خرد کنید.

دستور تهیه سالاد اسفناج

در کاسه ای، تکه های لیمو را با مقدار بیشتر برگ های نعناع و نمک ترکیب کنید. به آن ها با توجه به ذائقه تان فلفل سیاه بزنید. اسفناج و روغن زیتون را اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. باقیمانده برگ های نعناع را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *