تغذیه و تناسب انداملاغری و کاهش وزننکته های تغذیه ای

مزایای ناشی ازمصرف ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی (به انگلیسی: Esquites) نوعی اسنک یا خوراکی محبوب مکزیکی است که در اغلب کشورهای جهان در دسترس است و طرفداران زیادی دارد. اما آیا میدانستید مصرف ذرت مکزیکی میتواند برایتان مفید باشد؟ بله، این خوراکی خوشمزه بسیار مقوی بوده و میتواند به بهبود وضعیت سلامت شما کمک کند. در ادامه به طور خلاصه به بررسی خواص ذرت مکزیکی خواهیم پرداخت. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و انسان را در برابر انواع سرطان‌ها ایمن نگه می‌دارد و برای پیشگیری از دیابت و نرمال نگه داشتن میزان قند خون ماده‌ای مفید به شمار می‌رود.

ذرت مکـزیکی به دلیل اینکه حاوی مقادیر زیادی گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم است از پوست و مو و همچنین ناخن محافظت می‌کند و سبب استحکام آن‌ها می‌شود و املاحی همچون پتاسیم، فسفر و منگنز در آن به مقدار فراوان یافت می‌شود و این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌های گروه B است.

ذرت مکـزیکی کمک بزرگی به رشد باکتری در روده کرده و اسیدهای چرب موجود در آن باعث بهبود عملکرد روده می‌شود و خاصیت ضد یبوست دارد.

هر ۱۰۰ گرم کنسرو ذرت مکـزیکی حاوی ۸۶ کیلو کالری است و یک ماده غذایی رژیمی محسوب می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *