تغذیه و تناسب اندامنکته های تغذیه ایویتامین و مواد معدنی

با بهترین منابع ویتامین آ آشنا شوید

ویتامین آ نوعی ویتامین محلول در چربی است که نقش مهمی را در حفظ سلامت بینایی، رشد بدن، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و بهداشت باروری ایفا می‌کند. کمبود ویتامین آ می‌تواند با علائمی همچون ریزش مو، مشکلات پوستی، خشکی چشم، شب کوری و بالا رفتن حساسیت به عفونت‌ها همراه باشد. یکی از علل اصلی کوری در کشورهای در حال توسعه، کمبود ویتامین آ می‌باشد، از این رو بسیار مهم است که منابع ویتامین آ را بشناسید و آنها را در رژیم غذایی خود جای دهید.

منابع ویتامین آ

به گزارش عطارباشی به نقل از «کر۲» میزان توصیه‌شده روزانه برای دریافت ویتامین آ در مردان ۹۰۰ میکروگرم، در زنان ۷۰۰ میکروگرم و برای کودکان و نوجوانان بین ۳۰۰ تا ۶۰۰۰ میکروگرم میباشد. در ادامه قصد داریم بهترین منابع ویتامین آ را به شما معرفی کنیم.

کبد گاو

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۹.۴۴۲ میکروگرم – تامین ۱.۰۴۹ درصدی نیاز روزانه

کبد بره

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۷.۴۹۲ میکروگرم – تامین ۸۳۲ درصدی نیاز روزانه

شاه ماهی خال خالی

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۲۵۲ میکروگرم – تامین ۲۸ درصدی نیاز روزانه

سیب زمینی شیرین (پخته شده)

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۱.۰۴۳ میکروگرم – تامین ۱۱۶ درصدی نیاز روزانه

کلم برگ (پخته)

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۶۸۱ میکروگرم – تامین ۷۶ درصدی نیاز روزانه

شلغم (پخته)

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۳۸۱ میکروگرم – تامین ۴۲ درصدی نیاز روزانه

هویج (پخته)

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۸۵۲ میکروگرم – تامین ۹۵ درصدی نیاز روزانه

فلفل قرمز شیرین (خام)

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۱۵۷ میکروگرم – تامین ۱۷ درصدی نیاز روزانه

پنیر چدار

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۳۳۰ میکروگرم – تامین ۳۷ درصدی نیاز روزانه

تخم مرغ آبپز سفت

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۱۴۹ میکروگرم – تامین ۱۷ درصدی نیاز روزانه

خاویار

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۲۷۱ میکروگرم – تامین ۳۰ درصدی نیاز روزانه

پنیر فتا

مقدار ویتامین آ در ۱۰۰ گرم: ۱۲۵ میکروگرم – تامین ۱۴ درصدی نیاز روزانه

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *