دستور تهیه رولت مرغ و سالسا - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه رولت مرغ و سالسا

آموزش تهیه رولت مرغ خوشمزه و بینظیر را برای شما داریم که مي توانید در زیر آموزش آن را دیدن کنید و بپزید و در کنار خانواده میل کنیددر این مقاله طرز تهیه نوعی مرغ را بهشما آموزش داده ایم که با سس سالسا طعم دار شده هست.آموزش درست کردن رولت مرغ و سالسا خوشمزه

آموزش درست کردن رولت مرغ و سالسا خوشمزه

مواد مورد نیاز رولت مرغ و سالسا

سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز «نگینی خرد شده»: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج «خردشده»: ۲ عدد
پاپریکا: یک چهارم ق چ
فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
هات داگ: ۲ عدد
پنیر چدار «ورقه اي»: ۴ عدد
خیار شور: ۲ عدد
سس سالسا: ۳ ق س
سس مایونز: ۳ ق س
سس خردل: ۱ ق س
نمک: به میزان لازم
کره: ۳۰ گرم

روش پخت رولت مرغ و سالسا

۱٫ پیاز را درون تابه اي به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. بعد سینه مرغ، مقدار آب، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی، سیب زمینی و هویج را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.

۲٫ سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و هویج و سیب زمینی را رنده کنید.

۳٫ زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سپس زرده را به مخلوط مرغ، هویج و سیب زمینی بیفزایید.

۴٫ در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. بعد آن را بهمخلوط زرده تخم مرغ و مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

۵٫ کف سینی با ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را کاغذ روغنی بیندازید و با کره چرب کنید. سپس مخلوط مواد را درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

۶٫ مواد را روی کاغذ روغنی دیگری پهن کنید و کاغذ روغنی پشت آن را جدا کنید.

۷٫ سس سالسا، سس مایونز و سس خردل را درون ظرفی ریخته و با بهره گیری ازقاشقی مخلوط کنید. سپس آن را روی رولت بمالید. بعد در یک طرف آن هات داگ، خیارشور و پنیر چدار قرار داده و با بهره گیری از کاغذ روغنی آن را رول کرده و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

۸٫ رولت آماده شده را از یخچال بیرون آورده، با بهره گیری از چاقویی برش دهید. سپس درون ظرفی قرار داده و با گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.

منبع: پارس ناز


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.