آشپزیپیش غذا و دسرغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و عالی

آموزش درست کردن بورانی بادمجان غذای سرشناس این روزها را برای شما داریم که به علت طعم خوبش بسیار پرطرفدار شده هست. جدیدا – گرچه خیلی هم اخیر نیست – درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده هست. در این مقاله هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و عالی

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و عالی

مواد لازم بورانی بادمجان

ماست پرچرب ۱ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
سیر ۲ حبه
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان

۱- سیر را رنده کنید.

۲- کباب‌پز را از گذشته گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله اکران‌کن قرار دهید.

۳- با بهره گیری از یک چاقوی تیز، در ۳ تا ۴ نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.

۴- بادمجان‌ها را روی شعله اکران‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آنها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها رابچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

۵- وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا باچنگال له کنید تا نرم شوند.

۶- بادمجان‌هاي له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که مفید با یکدیگر مخلوط شوند.

۷- سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می خواهید سروکنید، بریزید.

۸- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌هاي انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *