آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون

روش درست کردن ژیگوی بوقلمون را برای شما داریم که راحت طبخ میشود و طعمی بینظیر خواهد داشت. این غذا در رستوران ها چندان سرو می‌شود.

مواد لازم برای ژیگوی بوقلمون

 ران بوقلمون:  ۱ عدد
فلفل دلمه:    ۱ عدد
پیاز:  ۱ عدد
سیر:  ۱ بوته
زردچوبه:  ۱ قاشق مرباخوری
برگ بو:  ۵-۴ عدد
روغن مایع:  به میزان لازم
نمک:  به میزان لازم
زعفران:  به میزان لازم
رب:  به میزان لازم

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون

از شب گذشته ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برش هاي عمیق و کوچک در آن ایجادکنید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل دلمه  و برگ بوها را روی انها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید.پیاز را پوست بگیرید و آنرا خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیازرا داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.

حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزیدو زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این مدت توسط کفگیرهای مناسب ران که من از دوتا کفگیر بهره گیری کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.

بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آببه آن اضافه میکنم و می ریزم روی بوقلمون در آن را می بندم.تا آرام آرام بپزد.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *