بهترین جایگزین نوشابه از دیدگاه طب سنتی - مجله سلامتی عطارباشی

بهترین جایگزین نوشابه از دیدگاه طب سنتی

متاسفانه میزان مصرف نوشابه در کشورمان بسیار بالا است و مخصوصا کودکان بیش از حد به این نوشیدنی‌ها وابسته هستند و در کنار وعده‌های غذایی آنها را مصرف می‌کنند. والدین باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند و میزان مصرف نوشابه را در کودکان خود کاهش دهند. از نگاه طب سنتی شما می‌توانید نوشیدنی‌های طبیعی و پرخاصیت را جایگزین نوشابه کنید تا هم از مضرات نوشابه در امان باشید و هم از خواص نوشیدنی‌های طبیعی بهره‌مند گردید. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

جایگزین نوشابه

محمد کاشانی کارشناس طب سنتی گفت: مصرف نوشابه‌های گازدار به دلیل آن که از شکر اشباع هستند می‌توانند بر روی سلامتی افراد تاثیرات سوء داشته باشند.

وی ادامه داد: تبلیغات رنگارنگی از نوشابه‌های گازدار می‌شود و بسیاری از مردم نیز خریدار و مشتری آن هستند، اما هیچ کدام به اثرات ناسالم و مضراین نوشابه‌ها هرگز توجه نمی‌کنند در حالیکه مصرف نوشابه‌های گازدار با کاهش تراکم استخوانی و استئوپروز در ارتباط است.

این کارشناس طب سنتی بیان کرد: بسیاری از ما از این واقعیت کاملا ً آگاهی داریم، اما علی‌رغم آن، هم چنان به مصرف این نوشابه‌های مضر ادامه می‌دهیم.

کاشانی بیان داشت:تحقیقات نشان داده است که مصرف نوشابه‌های شکر دار نه تنها باعث چاقی افراد در ناحیه‌ی شکم می‌شود بلکه می‌تواند افراد را به بیماری‌های گوارشی همچون کبد چرب مبتلا کند.

بهترین جایگزین نوشابه

این کارشناس اظهار کرد:برای جلوگیری از ایجاد بیماری و یا تشدید عوارض ناشی از مصرف نوشابه‌های قندی بر روی کبد انسان باید از جایگزین‌های دیگری استفاده کرد که می‌توان به مصرف دمنوش‌های سرد، آب آشامیدنی، آب میوه‌های طبیعی خاکشیر، لیمو ترش و بارهنگ اشاره کرد.

وی اظهار داشت: چای سبز با عطر و طعم های مختلف وجود دارد، اگر چای سبز را به صورت سرد شده استفاده کنیم می تواند جایگرین مناسبی برای انواع نوشابه های گازدار باشد. چای سبز در مقایسه با انواع کولاها نه تنها از کالری بسیار کمی برخودار است بلکه حاوی فواید زیادی نیز می باشد.چای سبز می تواند از بروز بیماریهای مانندسرطان، بیماریهای قلبی، چاقی، فشار خون بالا ودیابت پیشگیری نماید. چای سبز به سبب دارا بودن آنتی اکسیدانهای فراوان سبب کاهش استرس می شود. با افزودن کمی عسل به جای شکر، از نوشیدن آن لذت ببرید.

وی در پایان گفت:افرادی که نمی‌توانند طعم دمنوش‌های طبیعی را تحمل کنند، پیشنهاد می‌شود که کمی عسل به نوشیدنی خود اضافه کنند تا با مصرف شیرینی جات طبیعی از بروز و ایجاد عوارض کبد چرب در بدن جلوگیری نمایند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *