آشپزیپیش غذا و دسر

آشنایی با طرز تهیه پیراشکی سیب رژیمی

در پیراشکی سیب , تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ , برشته و طلایی شده اند . آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید .

مدت زمــان طـــــــبخ : ۳۰ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۴ نفر

جدول ارزش غـذایی برای پیراشکی سیب

کالری برای یک نفر : ۱۰۹ کالری
چربی برای یک نفر : ۸٫۰۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۸٫۷۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی سیب

۱٫ آرد معمولی : ۱۰۰ گرم
۲٫ نمک : به میزان لازم
۳٫ پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری
۴٫ آب گرم : ۱۷۵ میلی لیتر
۵٫ روغن نباتی : ۴ قاشق چای خوری
۶٫ سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
۷٫ سیب , پوست کنده : ۲ عدد
۸٫ روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن : مقداری
۹٫ شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری
۱۰٫ دارچین جهت تزیین : مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس :

۱٫ ماست طبیعی : ۱۵۰ میلی لیتر
۲٫ اسانس بادام : نصف قاشق چای خوری
۳٫ عسل شفاف ( بدون موم ) : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه پیراشکی سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *