پرهیزاتدرمان بیماریسلامتینکات سلامتی

کاهش آلرژی بهاری با مصرف ماهی سالمون و شیر

مصرف ماهی سالمون و شیر به کاهش آلرژی بهاری کمک می‌کند

ماهی‌های چرب حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ هستند و مطالعات متعددی نشان می‌دهند که این عناصر، علائم آسم و آلرژی‌ها را تسکین می‌دهند. امگا-۳۳ دارای خواص ضدالتهابی مهمی است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک کند. به‌گفته دکتر کلیفورد باست (مدیر مرکز Allergy and Asthma Care در نیویورک)، «اگر سیستم ایمنی در اوج قدرت خودش باشد، آلرژی‌های بهاری نمی‌توانند بیش از حد شما را آزار بدهند. اما سیستم ایمنی ضعیف مساوی است با واکنش‌های بیشتر نسبت به آلرژی‌ها. درواقع، ارتباط واضحی بین این سیستم ایمنی و آلرژی‌ها وجود دارد».

 از طرف دیگر، مطالعات متعددی نشان داده‌اند که رابطه محکمی بین ویتامین D و کنترل آسم و مشکلاتی مانند خس‌خس سینه وجود دارد. دکتر باست می‌گوید: «ما باور داریم که پایین بودن سطح ویتامین DD در بدن می‌تواند با ضعف عملکرد ریه‌ها مرتبط باشد». با این‌حال، استفاده از شیرهای غنی‌شده با ویتامین D می‌تواند این ویتامین مهم را به بدن برساند. البته اگر نمی‌توانید لبنیات مصرف کنید، گزینه‌های دیگری مانند آب پرتقال غنی‌شده با ویتامین D هم در دسترس شما قرار دارند. ماهی‌های سالمون، تن و خال‌مخالی هم منابع طبیعی و غنی از ویتامین D هستند.

منبع: سلامتیسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *