طرز تهیه رولت تخم مرغ و اسفناج
مواد لازم رولت تخم مرغ و اسفناج
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد ۵ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا ۱/۲ لیوان
- اسفناج و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه رولت تخم مرغ و اسفناج
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید. سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید. اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نکته : میتوانید به جای اسفناج از گوشت چرخ کرده ، گوجه خرد شده ، قارچ و … استفاده کنید.
منبع: ایران کوک