آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

آموزش پخت خورش قیمه با سویا

در این خورش قیمه از گوشت استفاده نمی شود و به جای آن سویا به کار می رود، طعم بسیار عالی دارد و طرز تهیه آن نیز آسان  است.

مواد لازم خورش قیمهآموزش پخت خورش قیمه با استفاده از سویا

آموزش پخت خورش قیمه با استفاده از سویا

لپه ۲ پیمانه
لیموعمانی ۴عدد
سیب زمینی ۱عدد متوسط
گوجه فرنگی ۸عدد
سویای درشت ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه ی خورش قیمه بدون گوشت

برای تهیه خورش قیمه با سویا بدون گوشت ابتدا مواد را به اندازه های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب میپزیم سپس آب آن را گرفته و لپه ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت میپزیم.

سیب زمینی های خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه می دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود..

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *