دستور تهیه مربای پوست پرتقال - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه مربای پوست پرتقال

مواد لازم مربای پوست پرتقال

  • پوست پرتقال:  ۱ کیلوگرم
  • شکر:  ۴ لیوان
  • آب:  ۳ لیوان
  • آبلیمو:  ۱ قاشق چایخوری
  • خلال چوبی:  مقدار لازم

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پوست های پرتقال را داخل اب در حال جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس داخل آبکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار تکرار کنید ) ، پس از اینکه ۳ بار شوک وارد کردیدپوست های پرتقال را داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱۱ ساعت کناری قرار دهید.

پس از ۱ ساعت پوست های پرتقال را ابکشی کنید ، شکر و ۳ لیوان آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس پوست های پرتقال را داخل شیره بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

مربای پوست پرتقال آماده را در ظرف دربسته بریزید و دخل یخچال قرار دهید تا خنک شود ، همچنین میتوانید پرتقال را با پوستش حلقه حلقه کنید و به همین صورت مربای پرتقال را آماده نمایید.

منبع: ایران کوک

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.