طرز تهیه کوفته پنیری لقمهای
کوفته پنیری یک فینگرفود ساده و فوقالعاده خوشمزه است که خیلی خیلی آسان تهیه میشود و با کمی تزیین شکل بسیار زیبایی هم پیدا میکند. از کوفته پنیری میتوانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان پیشغذا یا یک میان وعده سالم و خوشمزه سرو کنید. کوفته پنیری کوچک و جذاب همچنین برای کودکانی که زیاد به خوردن گوشت تمایل ندارند انتخاب مناسبی است.
مواد لازم کوفته پنیری لقمهای
- گوشت چرخکرده ۹۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
- پنیر چدار ۱۱۰ گرم
طرز تهیه کوفته پنیری لقمهای
ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سخاری، نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز رنده شده را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. آب پیاز را حتما جدا کنید و دور بریزید.
پنیر چدار را به صورت ۳۰ حبه کوچک برش دهید. برای کوفته کردن، مقادیر مساوی از گوشت را بردارید و دور هر تکه پنیر کوفته کنید.
سپس کوفتهها را روی یک سینی فر حدودا ۵۰×۳۰ سانتیمتر با فاصله بچینید. سینی را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته ها کامل پخته شوند.
کوفته پنیری تهیه شده را با خیارشور و گوجه زیتونی، خیارشور و گوجه تزیین کنید. میتوانید با خلال دندان گوجه و خیارشور را به کوفته ها وصل کنید و این لقمههای کوچک زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
نکته: برای راحت تر شدن شستشوی سینی فر، میتوانید روی آن کاغذ روغنی بکشید چون ممکن است کمی از پنیرها از کوفته به بیرون نفوذ کند و شستشوی سینی را برای شما دشوار کند.