آشپزیغذای ایرانی و محلیکباب و کتلت

کتلت سیب زمینی شکم پر

کتلت سیب زمینی شکم پر

سیب‌زمینی: ۵ عدد

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

زرشک: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پودر آویشن

نمک

 فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

 ۵ عدد سیب زمینی متوسط را بشویید و با چند لیوان اب داخل قابلمه بگذارید و  روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

برای تهیه مایه گوشت ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و انقدر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، پس از تغییر رنگ گوشت باید زرشک ، نمک ، فلفل ، پودر آویشن و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا اب اضافی مواد تبخیر شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خوب بکوبید تا له شود ، تخم مرغ و مقداری نمک را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا سیب زمینی ها یکدست شوند.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید سپس مقداری از مایه گوشت روی آن قرار دهید و از اطراف به شکل کتلت جمع کنید و داخل روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود ، پس از طلایی شدن یک طرف ان برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

کتلت های اماده را در ظرف بچینید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید ( بجای گوشت از سویا هم میتوانید استفاده کنید ).

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *