آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه رول مرغ و هویج

رول مرغ و هویج غذای خوشمزه و عالی است که می توانید برای ناهار و شام این غذای لاکچری را درست کنید و با لذت میل نمایید.

مواد لازم رول مرغ و هویج

فیله مرغ: ۳ عدد
هویج (درشت رنده شده): ۳ عدد
برگ جعفری (خرد شده): یک عدد
تره فرنگی (خردشده): نصف یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک ق س
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
کره: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سس مایونز: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: به مقدار لازم
تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد
نان خشک پودر شده یا پودر سوخاری: به مقدار لازم

طرز تهیه رول مرغ و هویج

۱٫ کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. تره فرنگی، هویج درشت رنده شده و برگ جعفری را در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز پودر شده بیفزایید و اجازه دهید سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه پخته و نرم شوند.

۲٫ فیله های مرغ را با استیک کوب بکوبید تا پهن شوند. روی آنها نمک و فلفل بپاشید و سس مایونز بمالید. مخلوط هویج را روی هر فیله مرغ قرار داده و رول کنید.

۳٫ رول ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید. در آخر آنها را در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: پارسناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *