طرز تهیه پاستای سوسیس اسپایسی
پاستای سوسیس اسپایسی بسیار خوشمزه و هوس برانگیز است و در عین حال تهیه آن بسیار آسان است. همه مراحل تهیه در یک تابه انجام میشود. در مرحله اول، تابه روی گاز قرار میگیرد و سس پاستا و خود آن آماده میشوند. در مرحله دوم تابه در فر قرار میگیرد تا پنیر آب شود. چه چیزی خوشمزه تر از پاستای سوسیس با طعم فوقالعاده پنیر و کمی خامه تازه!
مواد لازم پاستای سوسیس
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
سوسیس دودی: ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده نگینی: ۱ و ½ پیمانه
سیر له شده: ۲ حبه
عصاره مرغ: ۱ عدد
رب گوجه: ۴ قاشق غذاخوری
خامه پر چرب: ½ پیمانه
پاستا پنه: ۲۵۰ گرم
نمک: ½ قاشق چایخوری
فلفل: ½ قاشق چایخوری
پنیر موزورلا رنده شده: ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه پاستای سوسیس
ابتدا روغن زیتون را در تابهای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا کمی داغ شود. سپس سوسیس حلقه شده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ قهوهای روشن درآیند (حدود ۴ دقیقه). سیر را هم اضافه کنید و حدود ۱۱ دقیقه دیگر تفت بدهید تا عطر و طعم سیر را بگیرد.
عصاره مرغ را در دو لیوان آب گرم حل کنید سپس آن را به همراه رب گوجه فرنگی، پاستا، نمک و فلفل به محتویات تابه اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید به جوش بیاید. سپس درب تابه را ببندید و شعله را کم کنید.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه که پاستا نرم شد، تابه را از روی شعله بردارید و نصف پیمانه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه پنیر را به همراه پیازچه خرد شده روی سطح تابه بپاشید. حال، ظرف را در فر قرار دهید و شعله بالایی فر را روشن کنید و صبر کنید تا پنیر آب شود و روی آن طلایی رنگ و حبابی شود.
نکته: اگر از خامه پاستوریزه استفاده میکنید، آب آن را حتماً جدا کنید.