آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ماست

کیک ماست از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که سایت عطارباشی طرز تهیهآن را برای شما آماده کرده است.
این کیک، یک دستور ایتالیایی است که به شکل حلقه پخته می شود و با این که در تهیه ی آن از طعم دهنده ی خاصی استفاده نکردیم، ولی بافت خوبی دارد و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم کیک ماست

روغن گیاهی:  ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ:  ۳ عدد
ماست:  ۲/۳ پیمانه
شکر:  یک و یک چهارم پیمانه
وانیل:  ۱/۳ قاشق چای خوری
لیمو:  ۱/۲ عدد
آرد:  یک و یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت:  ۲/۳ پیمانه
پودر قند:  ۱ قاشق چای خوری

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک ماست:

۱- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
۳- ماست را هم بزنید تا یکدست شود.
۴- در صورت تمایل به جای وانیل از یک و نیم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۵- پوست لیمو را رنده کنید.

طرز تهیه کیک ماست

از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک شیفون دار ۲۲ یا ۲۳ سانتی متری را با کمی روغن چرب کنید.

سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و بزنید تا فرم بگیرد. آن را کنار بگذارید تا بقیه کیک را آماده کنید.

زرده های تخم مرغ را در کاسه ی دیگری ریخته، ماست و شکر را به آن اضافه کرده و خوب بزنید تا کم رنگ شود.

حالا به آرامی و در حالی که مواد را هم می زنید، روغن را به آن اضافه کنید.

بعد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

همچنان که مواد را هم می زنید، آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید.

حالا با یک قاشق غذاخوری بزرگ، سفیده زده شده را به سایر مواد اضافه کرده و مواد را به آرامی با لیسک با هم ترکیب کنید.

خمیر را در قالب آماده شده ریخته و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. وقتی کیک بپزد، کناره های کیک از دیواره های قالب فاصله می گیرند و خلال دندانی که در کیک می زنید تمیز بیرون می آید.

قالب را از فر خارج کنید و برای ۱۰ دقیقه روی توری بگذارید تا کمی خنک شود.

کیک را از قالب خارج کرده، روی آن پودر قند بپاشید و میل کنید.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *