آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی قرابیه یونانی

قرابیه یونانی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت عطارباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این بیسکوییت ها ی خوشمزه در دهان آب می شوند. آن ها را با قهوه میل کنید.

مواد لازم شیرینی قرابیه یونانی

بادام:  ۷۵ گرم
کره: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۱۲۵ گرم
آب سیب: ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
عرق بهار نارنج: قدری

نکاتی در رابطه با تهیه ی قرابیه یونانی :

۱- می توانید به جای بادام از گردو استفاده کنید.
۲- به پودر قند اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۳- با این میزان مواد ۲۴ عدد شیرینی خواهید داشت.

طرز تهیه قرابیه یونانی

از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در کف دو عدد سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

بادام (یا گردو) را در یک سینی ریخته و برای ۱۰ دقیقه تا طلایی شود، در فر قرار دهید.

کره (به دمای محیط) را تکه تکه کرده و آن را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود. پودر قند را بر روی آن الک کنید. سپس آب سیب و زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بزنید.

آجیل بو داده(بادام یا گردو) را ریز خرد یا آسیاب کنید و آن را به همراه آرد، بیکینگ پودر و یک نوک انگشت نمک به ترکیب کره اضافه کنید. آن ها را با قاشق آهنی خوب با هم ترکیب کنید.

یک قاشق پر از خمیر برداشته، آن را گرد کنید و سپس آن را به شکل کروسان (هلالی) یا انگشتی در آورید، یا حتی با طرح مورد نظر قالب بزنید.

قرابیه ها را در سینی دوم قرار دهید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا طلایی شوند، در فر بپزید.

بعد از پخت، با قلمو روی قرابیه های داغ، عرق بهار نارنج بمالید و آن ها را در پودر قند بزنید. بیسکویت ها را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *