آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کروسان بادام

شیرینی کروسان بادام از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت عطارباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. این شیرینی های ریز و خوشمزه مناسب ایام مخصوص مانند عید نوروز هستند. آن را درمنزل تهیه و نوش جان نمایید.

مواد لازم شیرینی کروسان

شکر: ۱/۳ پیمانه
بادام: ۱/۲ پیمانه
کره: ۱۵۰ گرم
آرد: یک و نیم پیمانه
شکر وانیلی: برای تزیین

نکاتی در رابطه با تهیه ی شیرینی کروسان بادام:

۱- بادام را ریز آسیاب کنید.
۲- به یک و نیم پیمانه به علاوه ی ۱ قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید.
۳-برای تهیه شکر وانیلی در منزل، یک قاشق غذاخوری پودر وانیل را با ۲ پیمانه شکر ترکیب کنید. اگر دسترسی دارید، از دو عدد لوبیای وانیل استفاده کنید .آن ها را آسیاب کنید و با شکر مخلوط کنید. سپس آن را در شیشه ی در بسته ای بریزید و ۲ هفته به آن زمان بدهید تا عطر وانیل به خورد شکر برود.
۴- خمیر باید ۲ ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
۵- با این میزان مواد حدود ۳۶ عدد کروسان بادام خواهید داشت.

طرز تهیه شیرینی کروسان

شکر، پودر بادام، کره (به دمای اتاق) و آرد را به خوبی با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مواد در دمای اتاق ۲ ساعت استراحت کند. از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. از خمیر به میزان ۱ قاشق غذاخوری بردارید و به شکل کروسان ( یا هلالی) در آورید و در سینی فر بچینید. آن ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا طلایی شوند، بپزید. اجازه دهید تا در سینی فر برای ۱۰ دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را در شکر وانیلی بغلتانید.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *