آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آشغذای بین المللی

دستور تهیه سوپ کاپاریس از جیمی الیور

سوپ کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت عطارباشی طرز تهیهآن را برای شما آماده کرده است.
کاپاریس در اصل نوعی سالاد است که از ترکیب گوجه فرنگی، برگ ریحان و برش های پنیر موتزارلا تهیه می شود. چون در ترکیب این سوپ از همین مواد استفاده شده، اسم آن را از این سالاد گرفته اند. این سوپ به دمای اتاق سرو می شود.

مواد لازم سوپ کاپاریس

سیر: ۱ بوته
گوجه فرنگی: ۱ کیلوگرم
گوجه خشک شده: ۴ عدد
شکر قهوه ای: ۱ قاشق غذاخوری
برگ ریحان: ۵۰ گرم
سرکه قرمز: یک و نیم قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا: ۲ عدد
نان تست: ۴ برش

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ کاپاریس:

۱- بوته ی سیر را از وسط به صورت افقی برش دهید.
۲- گوجه فرنگی های خشک را از مدتی قبل در آب خیس کنید.
۳- به تعدادی برگ ریحان اضافی برای روی سوپ نیاز دارید.
۴- از ۲ عدد پنیر موتزارلا هر کدام به وزن ۱۲۵ گرم استفاده کنید. آن ها را نصف کنید.
۵- برش های نان را از هر دو طرف برشته کنید.
۶- سیر و گوجه های کبابی به زمانی برای خنک شدن، نیاز دارند.

طرز تهیه سوپ کاپاریس

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

نیمه های سیر و گوجه فرنگی ها را در سینی فر قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن ها بپاشید و برای ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها نرم شوند، در فر قرار دهید. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.

حبه های سیر را با احتیاط و با فشار دادن از پوستشان خارج کنید. آن ها را به همراه گوجه فرنگی های کبابی، گوجه های خشک، شکر، برگ های ریحان، سرکه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شوند. آن را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

سوپ را به دمای اتاق سرو کنید. آن را در ظرف های مورد بریزید و روی هر کدام نصف یک عدد پنیر موتزارلا قراردهید. تعدادی برگ ریحان و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه روی هر ظرف بریزید و در کنار نان برشته شده میل کنید.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *