آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی پاکستانی

مواد لازم کوکوی سیب زمینی

سیب زمینی:  ۵ عدد

پیاز: ۱ عدد

تخم مرغ:  ۲ عدد

فلفل قرمز خرد شده: ۱/۴ قاشق چایخوری

برگ گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری

نمک: مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی

 سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شوند.

دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل قرمز خرد شده ، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *