عطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهینکته های عطارباشی

۹ خاصیت عمومی میوه های قرمز

یکی از توصیه های تغذیه ای مهم که معمولا از سوی متخصصان تغذیه مطرح می شود، استفاده از میوه ها و سبزی ها، تیره تر باشند، آنتی اکسیدان های بیشتری هم دارند. میان انواع میوه های رنگی، میوه های قرمز دارای طعم هایی جذاب و خواص بی نظیر هستند در ادامه این مطلب به بررسی مهم ترین خواص برخی از میوه های قرمز می پردازیم:

۹ خاصیت عمومی میوه های قرمز

کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات
محافظت از بدن در مقابل سرطان های ریه و دهانه رحم
کاهش سرعت رشد تومورها
محافظت از بدن در برابر مضرات ناشی از رادیکال های آزاد
محافظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی
نقش موثر در کنترل فشارخون
کاهش کلسترول بد خون (LDL)
تقویت بافت مفصلی برای جلوگیری از بروز آرتریت
کمک به سلامت دستگاه گوارش

سیب قرمز

مصرف سیب قرمز، سه فایده مهم دارد؛ حفظ سلامت رگ های خونی، افزایش جذب آهن و محافظت از سلول های بدن در مقابل انواع آسیب ها.

سیب قرمز با توجه به فیبر فراوانی که دارد این فواید را نیز دارد ازجمله: جلوگیری از یبوست، کمک به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های گوارشی

9 خاصیت عمومی میوه های قرمز - مجله سلامتی عطارباشی

انار

مصرف انار علاوه بر پایین آوردن کلسترول خون، فشارخون را کاهش می دهد و فرآیند مقابله با تصلب شرایین را تسریع می کند.

تحقیقات علمی نشان داده اند مصرف انار، تجمع پلاکتی را کاهش می دهد و به طور طبیعی فشارخون را پایین می آورد. این ۲ عملکرد مهم کنار هم، از بروز حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کنند.

مصرف انار مانع از ابتلا به سرطان های پستان، کولون، پروستات و خون می شود. علاوه بر این، از به وجود آمدن تغییرات عروقی موثر در رشد تومورها نیز جلوگیری می کند.

منبع : هفته نامه سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *