طرز تهیه بادنجان چینی
مواد لازم بادنجان چینی
بادنجان: يك كيلوگرم
گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پياز: دو عدد
زرشك: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
ادويه، نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
كاري: ۱ قاشق مرباخوري
پودرليموعماني: ۱ قاشق مرباخوري
رب گوجهفرنگي، پنيرپيتزا و پودرسير: به ميزان لازم
طرز تهیه بادنجان چینی
بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش ميزنيم. سپس در تابه كه كمي روغن و ليوان آب ريختهايم بادنجان را ميپزيم.
گوشت چرخكرده را با پياز تفت ميدهيم سپس نمك، فلفل، زردچوبه، كاري، پودرليموعماني و پودرسير اضافه ميكنيم آنگاه قارچ نگيني خرد شده را به همراه زرشك اضافه ميكنيم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي ميافزاييم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب ميپزيم.
در اين لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر ميكنيم بعد پنير پيتزا را روي مواد ميريزيم و پنج دقيقه در فر يا مايكروفر قرار ميدهيم.
بادنجان را در روغن زياد سرخ نكنيد كمي روغن اضافه كنيد و فقط در قابلمه يا تابه را ببنديد تا خوب پخته شود. اين غذا را با نخودفرنگي و ذرت و شويد تزئين كنيد.