طرز تهیه بادنجان چینی - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه بادنجان چینی

مواد لازم بادنجان چینی

بادنجان: يك كيلوگرم
گوشت چرخ‌كرده:  ۳۰۰ گرم
پياز:  دو عدد
زرشك:  ۱۰۰ گرم
قارچ:  ۲۰۰ گرم
ادويه، نمك، فلفل و زردچوبه:  به ميزان لازم
كاري: ۱ قاشق مرباخوري
پودرليموعماني: ۱ قاشق مرباخوري
رب گوجه‌فرنگي، پنيرپيتزا و پودرسير:  به ميزان لازم

طرز تهیه بادنجان چینی

بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش مي‌زنيم. سپس در تابه كه كمي روغن و  ليوان آب ريخته‌ايم بادنجان را مي‌پزيم.

گوشت چرخ‌كرده‌ را با پياز تفت مي‌دهيم سپس  نمك، فلفل، زردچوبه، كاري، پودرليموعماني و پودرسير اضافه مي‌كنيم آن‌گاه قارچ نگيني خرد شده را به همراه زرشك اضافه مي‌كنيم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي مي‌افزاييم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب مي‌پزيم.

در اين لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر مي‌كنيم بعد پنير پيتزا را روي مواد مي‌ريزيم و پنج دقيقه در فر يا مايكروفر قرار مي‌دهيم.

بادنجان را در روغن زياد سرخ نكنيد كمي روغن اضافه كنيد و فقط در قابلمه يا تابه را ببنديد تا خوب پخته شود. اين غذا را با نخودفرنگي و ذرت و شويد تزئين كنيد.

منبع: گروه آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.