طرز تهیه خورش به
یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود، در زمره خورش های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.
مواد لازم خورش به
گوشت بدون استخوان: ۷۵۰ گرم
به: ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده: ۴ قاشق سوپخوری
روغن: ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل): ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو: نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب: به مقدار کافی
زعفران ساییده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش به
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورش به شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.