طرز تهیه خورش به - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه خورش به

یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود، در زمره خورش های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.

مواد لازم خورش به

گوشت بدون استخوان:  ۷۵۰ گرم

به: ۱ کیلوگرم

پیاز سرخ شده: ۴ قاشق سوپخوری

روغن: ۱۵۰ گرم

شکر (در صورت تمایل): ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو: نصف فنجان کوچک

گوجه فرنگی یا رب: به مقدار کافی

زعفران ساییده:  یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش به

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

منبع: گروه آشپزی

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.