طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

شاید نام این غذا کمی پیچیده و عجیب و غریب باشد اما بسیار خوشمزه است و ساده هم درست می شود. پس با هم دست به کار شویم.

مواد لازم چیکن تیکا ماسالا

ران مرغ (بدون استخوان): ۹۰۰ گرم
ماست ساده: یک پیمانه
زنجبیل (رنده شده): یک ق س
سیر (ریز خرده شده): یک ق س
آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

مواد لازم سس

گوجه فرنگی (خرد شده): یک کیلو و ۳۵۰ گرم
فلفل هالوپینو (خرد شده): ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ ق س
کره (ذوب شده): ۲ ق س
رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
زنجبیل (رنده شده): یک ق س
سیر (ریز خرد شده): یک ق س
ادویه گرام ماسالا: یک ق چ
پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): یک ق چ
نمک: یک دوم ق چ
شکر: یک ق چ

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

۱- ماست، زنجبیل رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲- مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و به مخلوط ماست اضافه کنید. روی ظرف را پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

۳- برای تهیه سس کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل هالوپینوی خرد شده، ادویه گرام ماسالا، پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و شکر را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید.

۴- گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر روی حرارت زیاد مواد را تفت دهید.

۵- حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند تا گوجه نرم شود.

۶- پس از اینکه مخلوط گوجه حدود ۳۰ دقیقه خنک شد، آن را در مخلوط کن ریخته و به صورت صاف و یکدست درآورید. سس را به ظرف برگردانده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید. مرغ مزه دار شده را گریل کرده و سپس به سس اضافه کنید و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

منبع: پاس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.