طرز تهیه کیک مرغ و کدو با طعم متفاوت - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه کیک مرغ و کدو با طعم متفاوت

برای شما آموزش تهیه کیک مرغ و کدو را داریم که می توانید آن را درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده تان کاملا لذت ببرید.کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.

مواد لازم کیک مرغ و کدو

ران و سینه مرغ (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
کدو سبز: ۲ عدد
شیت (خرد شده): ۳ قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
جوپرک: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پاپریکا: یک قاشق چای خوری
ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
عسل: ۲ قاشق چای خوری
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ و کدو

۱٫ جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود ۳ دقیقه در روغن تفت دهید.

۲٫ کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.

۳٫ یک ظرف فر به ابعاد ۱۸×۲۰ سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.

۴٫ سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود ۳۰ دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.