آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه غذای ته بریان

امروز برای شما غذای بسیار خوشمزه ای را داریم که می توانید از آن بعنوان یک ناهار یا شام خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای ته بریان

پياز:  ۱ عدد
روغن:  يک تا ۲ قاشق سوپخوری
مرغ:  ۴ تكه
نمک و فلفل:  به ميزان لازم
آب:  دو لیوان
بادمجان: ۳ تا ۴ عدد
آرد برنج:  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:  ۲ قاشق سوپخوری
آب نارنج يا ليمو:  به ميزان لازم
تخم مرغ:  ۳ عدد

طرز تهيه ته بريان

پياز را نگينی خرد کرده و با كمی روغن تفت دهيد. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ كنيد. مقداری نمک و فلفل را با ۲ ليوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ كنيد و كنار بگذاريد. روغن را در يک ظرف كوچک بريزيد و آرد برنج را در آن كمی تفت دهيد. رب گوجه فرنگی، آبليمو و كمی آب اضافه کرده

و همه را به مرغ ها اضافه كنيد. تخم مرغ ها را در يک ظرف بزنيد و به مرغ ها اضافه كنيد. بعد از ۵ دقيقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بريان سرو كنيد.

نکته:
* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *