طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت
امروز به شما پیش غذای خاص را آموزش می دهیم که می توانید آن را درست کنید و با خاص بودن مهمانان را غافلگیر کنید. در این مطلب طرز تهیه غذایی با چوب شور را به شما آموزش داده ایم. چوب شور پنیری با مغز گوشت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم چوب شور پنیری
کره: به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم
پنیر پارمزان (پودر شده): ۱پیمانه
زعفران (آب نکرده): ۱قاشق مرباخوری
پودر پیاز: ۱قاشق مرباخوری
پنیر چدار: ۱فنجان
چوب شور: به میزان لازم
گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ): نیم کیلو
پودر سیر: ۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر: ۱قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: ۱قاشق چایخوری
دارچین: ۱قاشق چایخوری
آب پیاز: ۱فنجان
طرز تهیه چوب شور پنیری
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.
مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.
گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و ۲تا۶ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.
مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.
رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و ۳۰دقیقه تا ۵۰دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.
وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید.
پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.
۲)بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.
۳)بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوشفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود.