آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه حليم بادمجان خوشمزه و متفاوت

حلیم بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که از آن برای وعده‌ی افطاری در ماه مبارک رمضان و روزهای سرد زمستان بسیار استقبال می‌شود. حلیم بادمجان به صورت‌های مختلفی تهیه می‌شود که در اینجا طرز تهیه حلیم بادمجان خانگی با برنج آورده شده است.

مواد لازم حلیم بادمجان

 گوشت: ۳۰۰ گرم

 بادمجان:  ۸ عدد

 لوبیا سفید: ۱ پیمانه

 برنج یا بلغور گندم: نصف پیمانه

 روغن:  به میزان لازم

 کشک:  ۲ پیمانه

 نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان

گوشت را با لوبیا سفید و نمک و زردچوبه بپزید و بعد از پخته شدن گوشت را از هم باز كنيد تا ريش ريش شود برنج یا بلغور گندم را جداگانه خیس کنید و بپزید و بادمجان ها را سرخ و يا با پوست كباب كنيد و بعد از سرد شدن پوست آنرا در آورده میکس کنید وقتی همه مواد آماده شد آن ها را روی هم بریزید و روی حرارت ملایم بپزید . نیم ساعت به آخر پخت کشک اضافه کنید صبر کنید تا حلیم بادمجان قوام لازم را پیدا کند.

حليم بادمجان را در ظرف كشيده وبا سير سرخ شده و پياز سرخ شده و گردو و …تزيين كنيد.

منبع: آشپزیاشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *