آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

طرز تهیه کباب چوبی لبنانی

روش تهیه کباب چوبی لبنانی را برای شما داریم که بسیار خوشمزه است و راحت می توانید آن را درست کنید. همراه ما باشید با دستور طبخ این غذا.

مواد لازم کباب چوبی لبنانی

گوشت گوساله (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
پیاز (رنده شده): ۲ عدد
سیر (له شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): ۲ ق چ
تخم گشنیز (پودرشده): ۲ ق چ
پاپریکا: ۲ ق چ
فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چ
پودر کاری: یک دوم ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
برگ گشنیز (تازه): یک مشت
برگ جعفری (تازه): یک مشت

طرز تهیه  کباب چوبی لبنانی

۱٫ پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. آن را با گوشت چرخ کرده، سیر له شده، زیره، تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز پودر شده، فلفل سیاه پودرشده، پودر کاری، نمک، برگ گشنیز و برگ جعفری تازه خرد شده در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

۲٫ مواد را به خوبی ورز داده و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کرده و به شکل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بکشید. آنها را روی گریل کباب کنید تا بپزند. سپس به همراه سالاد و نان پیتا سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *