تغذیه و تناسب اندامنکته های تغذیه ایویتامین و مواد معدنی

آیا مصرف دل و جگر مرغ برای سلامت انسان مفید است؟

دل و جگر مرغ از غذاهای محبوبی هستند که در سراسر جهان به خصوص در کشور خودمان ایران طرفداران زیادی دارند. اما همواره برای برخی این سوال پیش می آید که آیا مصرف دل و جگر برای سلامت انسان مفید است؟ آیا خوردن این غذاها به رفع کم خونی و کمبود آهن کمک میکند؟ برای پاسخ به این سوالات باید با خواص دل و جگر و ترکیبات موجود در این غذاها آشنا شوید. در این نوشتار شما را به طور کامل با فواید و مواد مغذی موجود در دل و جگر آشنا میسازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

دل و جگر

جگر مرغ به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از افراد، سه برابر نیاز روزانه، ویتامین ب۱۲ وارد بدن می کند، این درحالی است که این ویتامین یکی از ویتامین های اصلی کمک کننده به تولید سلول های قرمز خون و جلوگیری از کم خونی و فقر آهن است.
جگر مرغ دارای ویتامین آ است که به بهبود و تقویت بینایی کمک می‌کند.

جگر مرغ دارای اسید فولیک بوده و موجب تقویت باروری و جلوگیری از نقایص مادرزادی جنین می شود.
جگر برای دندان و لثه استخوان مفید است زیرا حاوی مقادیر فراوانی فسفر است.

جگر حاوی ویتامین ب ۱ بوده که ویتامینی اساسی برای ترمیم بافت ها و سلول های بدن و پوست محسوب می شود.

براساس این گزارش نکته ضروری درباره دل مرغ این است که قبل از طبخ به خوبی از وجود روغن پاک و نیز با نمک و لیمو خوب شسته شود.

دل مرغ سرشار از آهن است و نقش قابل توجهی در درمان کم خونی دارد و نیز حاوی پتاسیوم، روی و فسفور است.

دل مرغ تقویت کننده ای خوب برای حافظه است و نیز باعث تقویت و بهبود عملکرد اعصاب می شود.
دل مرغ به علت داشتن فیبر به بهبود گوارش کمک می کند.

این ماده غذایی مقدار بسیار اندکی روغن دارد و به همین علت غذایی مناسب برای کسانی است که رژیم غذایی ویژه کاهش وزن دارند.

منبع: جام جم آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *