طرز تهیه کومپیر ترکیه ای
از کشور ترکیه برای شما طرز تهیه غذای خوشمزه ای را داریم که کومپیر نام دارد و بصورتساندویچ سرو می شود. حتما یکبار این غذا را امتحان نمایید.
مواد لازم برای کومپیر ترکیه
سیب زمینی خیلی بزرگ: ۳ عدد
کنسرو ذرت : نصف پیمانه
کنسرو نخود فرنگی: نصف پیمانه
سوسیس خرد شده و تفت داده شده : یک پیمانه
کالباس: ۴ ورق
خیار شور: یک پیمانه
فلفل شیرین قلمی: نصف پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده: نصف پیمانه
سس مایونز: مقداری
سس کچاپ: مقداری
کره: مقداری
طرز تهیه کومپیر ترکیه
ابتدا فر را با درجه ۲۰۰ می گذاریم گرم شود .سپس بعد از ۱۵ دقیقه خوب وقتی فر گرم شد، سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم و درجه فر را تا ۲۵۰ درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم. چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد
تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم.
مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.
سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و کاسه ای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و پوره سیب زمینی را خالی می کنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط می کنیم.
تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط می کنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر می گردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.این غذا یک غذای ترکیه ای محسوب می شود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازه های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه و مواد گفته شده بالا.