آشپزیغذای ایرانی و محلی

دستور پخت حلیم اراکی

 آموزش تهیه حلیم اراکی خوشمزه و عالی را برای شما داریم که غذای اصیل و مورد علاقه ایرانی ها است و بسیار پرطرفدار می باشد.

مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر :

بلغور گندم: ۱ پیمانه
آب قلم یا آب معمولی: ۳ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد: ۱ قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین: به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده: ۱ پیمانه

طرز تهیه حلیم اراکی

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *