آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه کوکوی گوشت کوبیده

این كتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ می‌شود و طعم آن واقعا عالیست! از این به بعد سعی كنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری استفاده كنید تا بتوانید با صرف زمان كمتر به جای یك وعده دو وعده غذای خوشمزه داشته باشید! از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است می‌توانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.

مواد لازم کوکوی گوشت کوبیده

گوشت کوبیده ابگوشت: ۷۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی گوشت کوبیده

گوشت کوبیده آبگوشت را با چنگال کاملا نرم و له کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری را اضافه کنید. تمام مواد را باهم مخلوط کنید. ماهیتابه را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن مایع را بریزید اگر از قالب مخصوص استفاده می کنید قالب را در ماهیتابه قراردهید با قاشق از مواد بردارید و داخل قالب را پر کنید و با قاشق رویش را صاف کنید کمی صبر کنید حدود یک دقیقه کافیست تا به شکل مورد نظر فرم بگیرد. سپس قالب را به آرامی بلند کنید. در ماهیتابه را بگذارید و زیر حرارت را کم کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.

منبع: کوکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *