طرز تهیه خورش خیار - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه خورش خیار

مواد لازم خورش خیار

خیار: ۴ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
سبزی معطر: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۱ استکان
آب: ۲/۵ لیوان

طرز تهیه خورش خیار

پیاز را با کمی روغن تفت داده شود کمی که طلایی شد ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید با ۲٫۵ لیوان آب بپزید. بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.

نکته

اگر آب خورش کم بود می توان آب اضافه کنید.

نکته

سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جغفری، نعناع است به مقدار برابر و سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید بهمراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.

نکته

می توانید به جای آبغوره از آب نارنج استفاده کنید و مقدار آن را کمتر یا بیشتر بریزید.

منبع: کوکری

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.