آشپزیسوپ و آشغذای بین المللی

دستور پخت نان سوپ (سوپ نان)

برای آشنایی با روش پخت نان سوپ با ما در این مطلب از ایران ناز همراه باشید . امیدوارم این نان مقوی و خوشمزه را بپزید و در کنار عزیزانتان از طعم خوش ان لذت ببرید .

مواد لازم برای تهیه نان سوپ

شیر یا آب ولرم:  ۱ لیوان

تخم مرغ:  ۱ عدد

آرد:  ٥٠٠ گرم يا تا جایی که خمیر بدست نچسبد

روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری

پودر مخمر: ۱ قاشق غذاخوری

عسل:  ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر

نمک:  ۱ قاشق مرباخوری

شوید خشک:  بسته به ذایقه خود مقداری

دستور پخت نان سوپ خوشمزه (عکس)

طرز تهیه نان سوپ :

خب اول شیر يا آب ولرم را با ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط می کنیم بعد مخمر را روی آن می پاشیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاید بعد تخم مرغ و نمک و شوید خشک و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم بعد مخمر را اضافه و بدون هم زدن آرد را روی مواد الک می کنیم، خمیر را ورز می دهیم. روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و اجازه می دهیم یک ساعت استراحت کند.

بعد از زمان سپری شده خمیر را به صورت نواری برش زدم و دور سیخ چوبی که چرب کردم پیچ دادم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می پزیم باز تاکید می کنم دمای فرها متغیر است حواستان باشد.

عطر شوید طعم این نان خوشمزه را معرکه می کند در ضمن بعد از پخت سیخ چوبی به راحتی از داخل نان خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *