آشپزیغذای بین المللیکیک و شیرینی

طرز تهیه لگيمات شيرينی عربی

در این مطلب از عطارباشی طرز تهیه یک شیرینی سنتی را به شما آموزش میدهیم .لگيمات شيرينی عربي هست که اصلش مربوط ميشود به کشور کويت و بسيار خوشمزه است .این شیرینی سنتی در شهرهاي جنوبي طرفداران زیادی دارد  .  اميدوارم شما هم درست کنيد و لذت ببريد.

مواد لازم شيريني عربي

يک ليوان آرد سفيد

يک عدد تخم مرغ

سه قاشق مرباخوري آرد برنج

يک قاشق مرباخوري پکينگ پودر

يک قاشق غذاخوري مايه خمير فوري

يک قاشق غذاخوري ماست

 آب به مقدار لازم

طرز تهيه شيريني عربي

ابتدا تخم مرغ را با ماست و خميرفوري و آرد برنج و پکينگ پودر خوب مخلوط کنيد. سپس آرد را اضافه و خمير را مخلوط ورز دهيد.

اگرکه خمير سفت بود کمي آب هم به آن اضافه کنيد. تا خمير رقيق شود (توجه شود که خمير بايد حتما مانند ماست رقيق باشد).خمير را به مدت يک ساعت در جاي گرمي گذاشته تا خميرحجيم شود.

روغن را داخل تابه بريزيد. بعد مايه به دست آمده را با قاشق بر داشته و در روغن داغ شده بريزيد.خميردرداخل تابه پف کند و به اندازه گردويي بزرگ مي شود.بايد شيريني کمي طلايي رنگ شود. وقتي که شيرينی ها آماده شده در شهد قرار داده وبعد در صافي بريزيد تا شهد اضافه آن گرفته شود.با پودر پسته ويا نارگيل تزيين کنيد.

طرز تهيه شيره شيريني عربي

يک ليوان شکر را با دو ليوان آب مخلوط مي کنيم و کمي زعفران و گلاب را هم به آن اضافه مي کنيم و روي گاز با حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش بيايد و مواد مثل عسل غليظ شود.

منبع: ایران ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *