آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر مجلسی زمستانی تارت انار و شکلات

اگر میخواهید در فصل زمستان که فصل فراوانی انار است دسری خوش طعم و شیک با انار تهیه کنید با ما در ادامه ی این مطلب از عطارباشی همراه باشید . در این مطلب به شما طرز تهیه یک دسر خوش‌طعم را آموزش می‌دهیم.

تارت انار و شکلات یک دسر خوش طعم زمستانی

مواد لازم برای خمیر تارت بادامی

یک و نیم فنجان (۱۵۰ گرم) آرد معمولی

نیم فنجان بادام خرد شده

ربع قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

۸ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۲ قاشق غذاخوری آب سرد

طرز تهیه خمیر تارت بادامی

در کاسه بزرگی، آرد، بادام، نمک و شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. فر را بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شود. نان تارت را ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد شود.

مواد لازم برای داخل تارت:

۳۴۰ گرم شکلات، خرد شده

۱ فنجان خامه پرچرب

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۳ قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

۱ قاشق غذاخوری آرد معمولی

 یک چهارم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه مواد داخل تارت

وقتی که نان تارت دارد می‌پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائماً هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و تخم مرغ ها، شکر، آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.

مواد لازم برای تزئین اناری

۲ فنجان آب انار

۳ قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

 انار تازه برای تزئین

در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، آب انار و شکر را مخلوط کنید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند شود. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد شود و شربت روی آن سفت شود. برای سرو کردن می توانید از خامه هم استفاده کنید.

منبع: ایران ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *