آشپزیخوراک و خورشغذای رژیمی

طرز تهیه تاکوی استیک و فلفل

مواد لازم تاکوی استیک و فلفل

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری زیره

۱ حبه سیر خرد شده

۸۵ گرم استیک نواری

۲/۱ ۱ نجان فلفل دلمه ای قرمز و سبز خرد شده

نصف فنجان پیاز خرد شده

۲ عدد نان تورتیلای گندم کامل کوچک (۱۵ سانت)

۴ قاشق غذاخوری سالسا

۲ قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

روش تهیه تاکوی استیک و فلفل

در یک تابه، روغن زیتون، زیره و سیر را برای یک دقیقه تفت دهید. استیک های نواری را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید. برش های فلفل و پیاز را اضافه کنید و برای ۸ دقیقه دیگر بپزید. این مخلوط را در تورتیلا قرار دهید و تا بزنید. روی آن سالسا و خامه ترش بریزید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *