طرز تهیه نان پوری هندی

طرز تهیه نان پوری هندی

 غذاهای هندی طرفداران زیادی دارند چرا که مردم هندوستان کشور  رنگ ها و طعم ها با انواع ادویه ای که دارند همیشه غذاهایی با طعمهای متفاوت و دلچسب را تهیه میکنند . این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.با ما در عطارباشی  همراه باشید تا با روش پخت آن آشنا شوید

مواد لازم برای نان پوری هندی

آرد:  1 پیمانه
آرد سبوس دار: ۱ پیمانه
مخمر:  ۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک:  ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ولرم:  1 پیمانه
ترجیحا روغن ارده ی کنجد برای سرخ کردن

طرز تهیه نان پوری هندی

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و 1 ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع ومکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می شود خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و بسیار خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.

منبع: ایران ناز

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.