آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه مرغ حلقه ای

مواد لازم برای مرغ حلقه ای

 آرد سفيد: 300 گرم(3 پیمانه)
خامه: 3 قاشق سوپخوری
نمک : 1/2 قاشق مرباخوری
گشنيز خرد شده يا خشک:  2-3 قاشق سوپخوری
آب: 300ميلي ليتر (2 پیمانه)
ماء الشعیر: 1/4 پیمانه
مرغ پخته خرد شده: يک عدد سينه
زرشک: 3-4 قاشق سوپخوری
آبليمو: به دلخواه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پنير پيتزا: به دلخواه
پياز درشت: 1 عدد
روغن: برای سرخ كردن

طرز تهيه مرغ حلقه ای

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنيم تا خمير لطيفی بدست بياید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)
خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم.
پياز را خرد كرده و سرخ می كنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهيم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه می كنيم. و بعد از پختن اجازه می دهيم تا مواد سرد شود.

خمیر را پهن کرده و مواد را روی آن بریزید و به صورت رولت می پیچانیم


خمير را به 8 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلی نازک) پهن كرده و مقداری از مواد را روی خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پيچانيم.)


بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم (می توانيد دستتان را كمی خيس كنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ می كنيم.
هر قدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد.

** می توانيد به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنير خامه ای استفاده كنيد، در كل مواد درونی بايد ترش مزه باشد.

اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *