آشپزیترشی و شور

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مخلوط

مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز :

لوبیا سبز:  خرد شده نیم کیلو
هویج نگینی ریز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای رنگی:‌ از هر کدام یک عدد
سیر:  ۲۰ حبه=۵۰ گرم
سبزی معطر (ریحان و نعنا) خرد شده:‌۱۰۰ گرم
گل کلم ریز خرد شده : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
نمک: ۲ قاشق چایخوری
ادویه ترشی (تخم گشنیز،زیره سبز و گلپر) آسیاب شده: ۲ قاشق چایخوری
فلفل تند: ۴ عدد
سرکه انگور سفید: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مخلوط

یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید یک قاشق سوپخوری نمک به آب اضافه کنید لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش کنید و سریع داخل آب سرد بریزید بعد مجددا آبکشش کنید و روی دستمال تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن برود.

هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کنید و روی پارچه تمیزی پهن کنید. سبزی های معطر را هم پاک کنید بشویید و مثل بقیه سبزیجات اجازه بدهید آب اضافی آن برود این نکته برای تهیه همه ترشی ها مهم است و از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند. حبه های سیر را هم با غذاساز یا هر دستگاه دیگری که دارید کاملا ریز کنید یا رنده ریز بزنید.

همه سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید سرکه باید در حدی اضافه شود که روی سبزیجات را بپوشاند، فقط فلفل ها را درسته اضافه کنید. ظرف شیشه ای مخصوص ترشی را تمیز بشویید و خشک کنید. ترشی را در ظرف بریزید و در جای خنک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار بدهید. بعد از ۱۵ روز ترشی آماده مصرف است می توانید در کنار غذا نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *