آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه پاستا همراه فلفل با پستوی لیمو

این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن می‌باشد و بسیار خوشمزه است.

زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

برای سه نفر

آسان

مواد لازم پاستا همراه فلفل

برای پستوی گردو:

۲۵ گرم گردو

۲ حبه سیر له شده

پوست رنده شده یک لیموی بزرگ

۲۵ گرم جعفری تازه

چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

برای پاستا:

دو عدد پیار کوچک خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

پاستای بدون گلوتن

۵۰ پنیر پارمسان گیاهی

طرز تهیه پاستا همراه فلفل

۱.ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود  ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.

۲.حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.

۳.در این میان، پاستا را بپزید.

4.پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما می‌توانید با پنیر اضافی سرو کنید.

ارزش تغذیه‌ای:

۶۹۶ کیلوکالری

۴۰ گرم چربی

۷۴ گرم کربوهیدرات

۰ گرم شکر

۵ گرم فیبر

۱۷ گرم پروتئین

۷ گرم نمک

منبع: مجله سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *