آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه کباب تابه ای در مایکروویو

امروزه برای پخت غذا از روش ها و ظروف گوناگونی استفاده می شود که بر ماهیت غذا و ارزش ماده غذایی تأثیرگذار است. در طبخ غذا با مایکروویو در مقایسه با دیگر روشهای پخت به آب و روغن کمتری نیاز است و غذا با کیفیت بهتری پخته می شود. با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه این کباب خوشمزه را آموزش ببینید.

مواد لازم کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:  300 گرم
پیاز متوسط:  2 عدد
نمک:  به مقدار کافی
روغن:  4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب تابه ای

گوشت را با پیاز رنده شده و نمک مخلوط می کنیم و گوشت را ورز می دهیم ظرف مسطحی را انتخاب کرده و کف آنرا چرب می کنیم و ظرف را به مدت 2 دقیقه قدرت 1000% در مایکروویو می گذاریم تا داغ شود سپس گوشت را با قطر نازک در آن پهن می کنیم و گوجه فرنگی را نیز حلقه کرده و در اطراف آن می چینیم ظرف را بدون در به مدت 6-8 دقیقه قدرت 80% در مایکروویو می گذاریم.
سپس کباب را به شکل دلخواه برش می دهیم و پشت و رو می کنیم و سطح آنرا روغن اندود کرده و ظرف را روی سه پایه (بلند) فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 6-8 دقیقه با گریل روشن می کنیم تا سطح کباب برشته شود

امیدواریم با تهیه این کباب خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

منبع: آکاایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *